Apartmani Lantina

Apartmani lantina

U Apartmanskoj zgradi Lantina nudimo apartmane za 2 do 6+2 osoba, kategorizirane sa ***/****. Na raspolaganju stoji 36 ležaja. Svi aparmani opremljeni su sa klimama, dvokrevetnim spavačim sobama, kuhinjom, balkonom ili terasom i sa satelitskom LCD TV. Apartmani Lantina nalaze se na otoku Murteru, koji je dostupan autom preko mosta.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se prekrasna plaža sa hladom, dućan i restorani.

udaljenosti

Plaža: 10 m

Restoran: 300 m

Tržnica:  1.4 km

Dućan: 200 m

Pošta: 400 m

Centar: 3 km

7 Apartmana
INTERNET
27-200 m2
PARKING

DOSTUPNI APARTMANI

Apartman A2
Apartman A2

Apartman “A2” nalazi se na prvom katu objekta, površine 43 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .U dnevnoj sobi ima je dvosjed i ima izravan izlaz na balkon sa pogledom na more. U dvije spavaće sobe nalaze se bračni kreveti. Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju i stol za četiri osobe.

Apartman A3
Apartman A3

Apartman “A3” nalazi se na prvom katu objekta, površine 43 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .U dnevnoj sobi je dvosjed, sa izlazom na balkon. U dvije spavaće sobe nalaze se bračni kreveti. Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju i stol za četiri osobe.

Studio apartman (2P) A4
Studio apartman (2P) A4

Apartman “A4” nalazi se na prvom katu objekta, površine 43 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .U dnevnoj sobi je rasklopivi stol sa dvije stolice, bračni krevet i  izlaz na balkon. Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju.

Studio apartman (2P) A5
Studio apartman (2P) A5

Apartman “A5” nalazi se na prvom katu objekta, površine 43 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .U dnevnoj sobi je rasklopivi stol sa dvije stolice, bračni krevet i  izlaz na balkon. Apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju.

Penthouse A6
Penthouse A6

Apartman “A6” nalazi se na drugom katu objekta, površine 200 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, prostrana garnitura za sjedenje a omogućen je i pristup internetu .Uz potpuno opremljenu kuhinju, na raspolaganju sa terase od koje jedna ima pogled na more. U spavaćim sobama nalaze se bračni kreveti i dodatni ležajevi. Na raspolaganju su vam dva sanitarna čvora.

Apartman C1
Apartman C1

Apartman “C1” nalazi se u prizemlju objekta, površine 40 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .Dnevna soba ima izravan izlaz na balkon. Apartman ima i potpuno opremljenu kuhinju i prostrani stol u sklopu blagavaone.

Apartman C2
Apartman C2

Apartman “C2” nalazi se u prizemlju objekta, površine 120 m2. U dnevnoj sobi nalaze se SAT TV, a omogućen je i pristup internetu .Dnevna soba ima izravan izlaz na balkon. Apartman ima i potpuno opremljenu kuhinju i prostrani stol u sklopu blagavaone. Sadrži dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima i soba sa dva odvojena kreveta.